page contents page contents
Published On: joi, Iun 13th, 2013

FOTO NECENZURAT! CELE mai FIERBINTI vedete care au pozat in Playboy Romania!

foto-hot-cele-mai-fierbinti-vedete-care-au-pozat-in-playboy-crop-644x416Playboy playmate este unul dintre cele mai puternice ‘roluri’ destinate modelelor de pe Planeta, dar si unul dintre cele mai ravnite. De aici si competitia uriasa a frumusetilor lumii de a-si asigura un loc pe coperta celebrei reviste a dlui Hefner.

Prezentatoare TV, cantarete sau fete necunoscute, dar cu potential, multe au acceptat sa-si arate nurii in revista Playboy, gandindu-se ca vor avea parte de un plus de imagine. Ce-i drept, aparitia in celebra revista pentru barbati le-a propulsat cariera sau chiar le-a deschis drumul in showbiz, insa unele dintre ele regreta, acum, pasul facut. In ziua de azi, nici una dintre vedetele din prima linie nu mai accepta sa se dezbrace in publicatiile destinate sexului masculin.
Cu mai multi ani in urma, insa, fetele au facut furori pe tarabe, recordul absolut la vanzari fiind detinut de Loredana Groza, cu aproape 150.000 de exemplare, performanta de care a fost aproape si Andreea Antonescu, cea care a pozat nud chiar in luna in care a trecut de pragul majoratului si pentru care reprezentantii Playboy au facut eforturi timp de doi ani sa o convinga, insa parintii au fost cei care s-au opus. In fruntea listei celor mai bine platite vedete care s-au dezbracat în Playboy se afla chiar Andreea Antonescu care a atins recordul de 30.000 de euro.

Spidernet Radio

Ziare Spidernet Radio Check PageRank Powered By Night Media  -